Bamboolik

Bamboolik

Bamboolik


De Tsjechische republiek, waar Bambooliks volledige productie gebeurd, is een land met een zeer lange en rijke geschiedenis van de textielindustrie. Als lidstaat van de europese unie, geldt dezelfde regularisatie in verband met het produceren van producten voor kinderen onder de 3 jaar. Vandaar dat Bamboolik garandeert dat de gehele productie correct verloopt en volgends de eu regels. Alle materialen in de productie hebben het geldige Oeko-Tex Certificaat voor schadelijke bestanddelen. Ze gaan zelfs een stap verder en laten de materialen nogmaals testen door een geregistreerd onafhankelijk instituut in de Tsjechische republiek om volstrekte garantie te geven van de veiligheid van uw baby.

Voor verdere details over de regularisatie bekijk: Bamboolik's Statement of Compliance.

Sinds het begin van 2015 draagt Bamboolik de licentie van Czech product label op zijn producten, dit is het symbool dat garandeert dat het product deze origine heeft. Zij ondergaan daarvoor ook verschillende en regelmatige controles in verband met de productie, faciliteiten en hun medewerkers.

Bamboolik wordt niet geproduceerd in een gewone fabriek, maar de productie neemt plaats in een beschutte werkplaats van PRAH en META, beiden gelokkaliseerd in Brno, Tsjechische republiek.
http://www.bamboolik.com

Er zijn geen producten in deze categorie.

De waardering van www.pappetie.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 16 reviews.